Permakultur Randers

Aktiv permakulturforening med meget billigt kontingent, så alle kan være med. Du er velkommen hvor du end bor og vi har medlemmer og arrangementsdeltagere fra store dele af Jylland.

Vi har fra starten i 2017 haft den offentlige Facebook-gruppe permakulturranders, hvor aktiviteter altid annonceres. Facebook-gruppen er åben for alle, foreningsmedlemskab eller ej. Facebook-gruppen er den flade ustrukturerede grænseflade, hvor alle må lave opslag, spørge, debattere og bytte / sælge via gruppens billedalbummer.

I 2021 fik vi hjemmesiden permakulturranders.dk, og hjemmesiden er det fremtidige centrum for informationer, kalender og ressourcer.
Her finder du kontaktinfo og oversigt over bestyrelsen, aktiviter, foreningsbibliotek og meget mere.

Har du taget PDC og bor i det “midtjyske” bredt fortolket? Prøv at kontakte os – vi forsøger at PDC-netværke så meget som muligt, så kursus-lærdommen kan blive holdt ved lige / udbygget / sat i spil.

Kontakt og mere info: Find ønsket kontaktinfo via hjemmesiden eller Facebook, eller kontakt talsperson Kalle Nielsen direkte på mail kallenielsen.dk@gmail.com eller mobil 31229280.

Velkommen til foreningen Permakultur Danmarks hjemmeside!