Permablitz i Køges nye, eksperimenterende fælleshave: “Køge fælles jord”

Dato: 17. og 18. oktober
Tidspunkt: 10-16 begge dage
Sted: Egøjevej 114 C (1 km fra Køge station)
permablitz køge
Sæt kryds i kalenderen!
Køge er en by i rivende, bæredygtig udvikling. Kommunen har senest givet 2,3 hektar jord til en eksperimenterende og mangfoldig fælleshave i Køge, navngivet “Køge fælles jord”, og mange frivillige hænder har allerede kastet sig over det visionære projekt!
Designet over haven er blevet udarbejdet og er nu i fuld gang med at blive realiseret med bl.a. grøntsagshave, terapihave og skovhave. Grøntsagshaven er påbegyndt og der er nu jævnligt arbejdsdage på grunden.
Skovhaven, som kommer til at udgøre halvdelen af haven, dvs. ca. 1. hektar, skal plantes til efteråret. Inspirationen til skovhaven kommer især fra Mira og Esbens have på Svanholm samt Martin Crawford’s bog “Creating a Forest garden”.

Pga. arbejdets omfang, foregår permablitzen over en hel weekend (man kan selvfølgelig sagtens vælge bare at komme én af dagene), og al hjælp er yderst kærkommen – jo flere hænder, jo bedre!
Om lørdagen er der desuden også en lille uformel indvielsesceremoni for haven. 🙂

Medbring selv mad (der er også gode indkøbsmuligheder tæt på haven) og skriv til sofiehenninger@gmail.com hvis I kommer.

Vel mødt – vi håber, at rigtig mange af jer har lyst til at være med til at gøre en vigtig indsats for permakulturen og vores fælles jord.

Mange permahilsner

Sofie og de frivillige fra Køge fælles jord.

Se evt. mere på facebook: https://www.facebook.com/pages/K%C3%B8ge-f%C3%A6lles-jord/555436957931685?fref=ts