Vær med

Permakulturen blomstrer i Danmark og der er masser af muligheder for at involvere sig og blive klogere: I foreningens landsdækkende arbejde, i dit lokalområde, som frivillig på et LAND-center og på diverse kurser og workshops rundt om i landet.

Søg om støtte
Permakultur Danmark stiller fondsmidler til rådighed til aktive medlemmer, som ønsker at holde et event, der har til formål at formidle permakultur. Se ansøgningskriterier her og kom i gang med forberedelsen til dit næste event.

Aktiviteter
Der finder en række aktiviteter sted rundt om i landet – og udlandet -, hvis du ønsker at lære (mere) om permakultur. Læs mere om mulighederne her og kig i hjemmesidens kalender.

Bliv frivillig
Har du lyst til at medvirke til at gøre Permakultur Danmark til en endnu bedre forening?  Om du er god til at bruge hovedet eller hænderne, til kommunikation eller til at få events op at stå – eller noget helt femte – er der masser af muligheder! Læs mere om mulighederne som frivillig her.

Lokale netværk
Har du lyst til at lære permakulturinteressede at kende i dit lokalområde, så kontakt dit lokale netværk.  Er der endnu ikke et lokal netværk i dit område, har du måske lyst på at opstarte et? Skriv til aktiv@permakultur-danmark.dk, og så hjælper vi dig igang.

LAND-netværket
“Læring, Aktivitet, Netværk og Demonstration”. LAND-netværket handler om at demonstrere og skabe læringsrum for praktisk permakultur. På LAND-centrene afholdes kurser, workshops, rundvisninger mm., og på nogle af stederne kan du være frivillig og dermed få jord under neglene samt opleve permakultur på tæt hold. For mere information se her.

Find permakulturister i dit lokalområde
Her på kortet finder du en oversigt over Permakultur Danmarks medlemmer, LAND-centre, danske diplomholdere mm.  Brug det til at opsøge et fællesskab med ligesindede i din nærhed.

Velkommen til foreningen Permakultur Danmarks hjemmeside!