Foreningen

Permakultur Danmark er en medlemsstyret og medlemsbaseret forening med en bestyrelse bestående af: David Pedersen (kasserer), Eulàlia Martí, Eva Max, Jette Hye Jin Mortensen, Pernille Cauchi, Trine Fredsøe Hassl, Victoria Schou Haabegaard (sekretær), Christian Lykov (suppleant), Cathrine Dolleris (suppleant)

Bestyrelsen holder fysiske møder 3-4 gange om året og derudover onlinemøder efter behov. Alle medlemmer er velkomne til at deltage, send blot en anmodning til post@permakultur-danmark.dk.

Referater af bestyrelsesmøder uploades efter hvert møde her: Referater af bestyrelsesmøder .

Foreningens vedtægter kan findes her: Vedtægter for foreningen

Foreningens forretningsorden kan findes her: Forretningsorden siden 2015
Bestyrelsen arbejder på en ny strategi for 2020-2030. Du kan læse den seneste udkast her. Medlemmernes kommentarer, feedback og ønsker til den ny strategi modtages med kyshånd. Skriv til post@permakultur-danmark.dk og fortæl os din mening.

Som medlem har du stor medindflydelse og mulighed for at påvirke foreningens arbejde for at fremme og udbrede kendskabet til permakultur. Læs mere under ‘Vær med‘ og meld dig ind her.

Du kan altid kontakte bestyrelsen via post@permakultur-danmark.dk. Vi glæder os til at byde dine ideer velkommen!

Permakultur Danmarks CVR-nummer: 34420971
Permakultur Danmarks PIC-kode: 948295087