Nordisk Træf 2013 – Friland 20-22. september

Træffet: Nordisk Træf er for alle, der har interesse for permakultur. Er du endnu ikke medlem af en af foreningerne i enten Norge, Sverige eller Danmark, kan du blive det på Træffet. Her kan du møde nye og erfarne permakulturister fra Norden, blive inspireret, få muligheder for at se permakultur i aktion og holde dig opdateret med hvad der foregår rundt omkring i permakrogene. I år er det specielle tema omkring naturvenligt byggeri. Der er stadig mulighed for at få emner på programmet.

Stedet: Friland er beboet af en bred skare af mennesker, der på hver sin måde skaber liv her. For nogle er principperne om bæredygtighed og affaldsfrihed meget vigtige, hvor nogle måske lægger mere vægt på gældfrihed eller eget erhverv. En af grundtankerne med Friland er et åbent samfund, der giver videre af sine erfaringer sådan at det kan være til gavn for det større samfund. Det bæredygtige byggeri er
grundlæggende for Friland. Utallige danske og udenlandske interesserede kommer til Friland og får inspiration til naturvenligt byggeri, blandt andet gennem at deltage i workshops eller på en rundvisning.

Friland fik en flyvende start i 2002. I 2007 voksede Friland til næsten det dobbelte, og i 2011 åbnede Friland sin Fase 3 og voksede til 10 ha og ca. 40 husstande med ca. 75 voksne og stadigt flere børn.

Pris: 500 kr. for mad, lån af mødelokaler og rundvisning.

Læs mere her om tilmelding, rejseinfo, program, overnatning, etc.