LAND akkrediteringer

Stort tillykke til Byhaven 2200 og Kærbakkens Permahave!

Begge skønne projekter fik overrakt deres beviser på at de er blevet accepterede som fuldgyldige LAND centre.

Byhaven 2200 akkreditering
Cathrine Dolleris, LAND koordinator, har overrakt LAND akkrediteringen til Candela Vargas som representant for Byhaven 2200. Tillykke!

Det var en stolt og rørt Candela Vargas der til generalforsamlingen modtog LAND skiltet på vegne af Byhaven 2200. Byhaven 2200 blev vurderet af engelske Louise Cartwright og en flok rådgivende permakulturister som del af LAND rådgiver workshoppen i februar/marts. Workshoppen havde til formål at opbygge kapacitet hos de for nyligt udnævnte LAND rådgivere. Henover weekenden besøgte de 20 deltagere Byhaven 2200, gennemgik design og metode og talte om LAND netværkets udvikling. Byhaven 2200 er et urbant community haveprojekt på Nørrebro, som udbreder kendskabet til permakultur og opbygger social kapital på stenbroen. En lille oase med højbede, urtespiraler og kompostbunke som samlingspunkt for dem der gerne vil have fingrene i muld sammen.

Birgit Rothmann akkreditering
Birgit Rothmann fik sin akkreditering til LAND center for Kærbakkens Permahave. Tillykke!

Birgit Rothmann fik tildelt sit LAND skilt, som del af søndagens workshop om LAND netværk. Vurderingen var gået smukt om lørdagen, hvor Birgit viste sin have frem til omkring 40 nysgerrige deltagere og LAND rådgiverne var også til stede med notesblokke og kameraer. Der blev fundet tid til at lave et interview efterfølgende, hvor yderligere spørgsmål blev afklaret. LAND rådgiverne var enstemmigt enige om at gøre proceduren kort, for at kunne give Birgit LAND skiltet, mens der var en stor flok der kunne hylde hendes indsats efter en slidsom marts måned, der havde forberedt haven til fremvisning. Kærbakkens Permahave er del af et større netværk af permakulturhaver på Samsø og del af foreningen Økologisk Samsø, hvor Birgit er med til at udbrede kendskabet til permakultur.

Det er kun begyndelsen på et stærkt LAND netværk på Samsø, vi her har været vidne til!