Guide til LAND puljen

Land_logo_rentegnet> Der kan gives transporttilskud til kursister til et kursus på et LAND center – op til 300 kr.
> Der kan gives tilskud til et formidlingsarrangement (foredrag, rundvisning, workshop) til LAND centeret – op til 500 kr.
Land_logo_rentegnet> Der kan ives tilskud til f.eks. transport til en gruppe (min. 10 personer), der kommer på besøg på et LAND center, f.eks. skoleklasser.
> Der gives tilskud til en LAND rådgivers konsulentarbejde for en kunde der gerne vil være LAND center – op til 500 kr.
Land_logo_rentegnetMeningen er at gøre det rentabelt for et LAND center at have flere aktiviteter. Typisk siger folk at det tager for meget tid at holde for eksempel en rundvisning – de 500 kr skal gerne gøre det nemmere at få tid. Sigtet er at gøre LAND centrene økonomisk bæredygtige, så man rent faktisk kan leve af at lave permakultur. Altså, har brug for mindre lønnet arbejde udenfor LAND centeret.
Land_logo_rentegnetPuljen er tænkt som en opmuntring til flere aktiviteter og mere opmærksomhed og skriveri. Det er vigtigt at den aktivitet som støttes bliver beskrevet, så der er nyheder til Permakultur-Danmark.dk hjemmesiden, facebook og tilbagerapportering til donor og os selv om de gode ting, der er sket.
Land_logo_rentegnetDet er også vigtigt, at LAND bliver et brand der bruges og genkendes som et kvalitetsstempel. Annoncerede kurser skal dermed have LAND logoet synligt og hjemmesider skal linke til LAND. Karoline og Tycho gør det rigtig fint på deres hjemmeside: http://permakulturhaven.dk/. Et brand der med tid bliver genkendt i hele Europa.
Land_logo_rentegnetUmiddelbart vil støtte til allerede annoncerede kurser ikke være i målgruppen, i det der opfordres til generelt flere aktiviteter i LAND netværket. Hvis I er et LAND center, kan kursister søge om at få refunderet 300 kr til transport – mod at skrive en god historie med foto om kurset 🙂 Der kan gives 500 kr i støtte til PDCen, når I er LAND center, mod at der skrives en god historie. Det giver altså generelt mere mening at søge om tilskud til kortere formidlingsaktiviteter.

Velkommen til foreningen Permakultur Danmarks hjemmeside!