Lær i Økosamfund – en kursusrække på fire weekender i fire økosamfund

Af Pia Duus Jensen


gut og ged
Er du optaget af at leve mere bæredygtigt og være med i sociale fællesskaber? Så giver denne kursusrække inspiration til både hoved, hånd og hjerte!

Fire weekender med fokus på bæredygtige livsformer og udvikling af økosamfund, hvor vi udveksler erfaringer og udforsker handle- og samarbejdsmuligheder.

Mange vil gerne leve mere bæredygtigt, men mangler inspiration og konkrete værktøjer. Økosamfund kan give konkrete bud, som kan inspirere. De er fremtidslaboratorier, hvor der leves og udvikles metoder og uddannelser, der er brugbare i denne omstilling.

Kursusrækken henvender sig til dig, der gerne vil inspireres til en mere bæredygtig livsform. Det kan være, at du bor eller drømmer om at bo i et økosamfund eller at du gerne vil skabe bæredygtighed i dit lokalsamfund.Du kan her få konkrete erfaringer, viden og inspiration.

Kursusrækken bygger på bæredygtighedshjulets fire dimensioner: Økologi, Økonomi, Social og Verdensbillede, som kommer fra Gaia Education’s Ecovillage Design Education (EDE), en holistisk lev-og-lær uddannelse, der afholdes i økosamfund overalt på jorden.

De fire kurser handler om henholdsvis den sociale, den økologiske og den økonomiske dimension, samt verdensbillededimensionen. Du kan læse mere om de fire kurser i kalenderen her på siden, og på denne side.