IPC UK møde

Vi er dem der ændrer verden.

Af Cathrine Dolleris

IMG_5346Planlægningen af den Internationale Permakultur konference i London i September 2015 er i fuld sving. 1. december mødtes en gruppe af internationale planlæggere for at give IPC UK et organisatorisk ryk fremad.

IMG_5357Det skete ved at samle gruppens viden på et enormt Gantt diagram, hvor de forskellige arbejdsgruppers opgaver var præsenteret. 13 arbejdsgrupper, der i blandt koordination, kommunikation, registrering, sponsorship og velkomst, udgør egerne i et hjul og det hele skal være velsmurt for at imødekomme englændernes ambitioner om at gøre denne IPC til den hidtil største og med deltagere fra alle lande i verden.

IMG_5362Gruppens samlede viden identificerede overlap og arbejdsområder, som ikke var blevet taget op endnu. Gantt diagrammet gav et indblik og overblik over alle de opgaver der skal løses inden konferencen forhåbentlig samler 600 permakulturister fra hele verden. Danmark er godt med i forberedelserne med Cathrine Dolleris siddende i kommunikationsgruppen og der er altid plads til flere frivillige.