Invitation til Permakulturfælleskab i Thy

Af Jens Randrup og Ida Berthelsen

Fjordvang i Skyum er til salg – det gamle “verdensuniversitet”

Fjordvang i SkyumFjordvang er en ejendom på 20 hektar med en unik beliggenhed skrånende ned mod Limfjorden med en fantastisk udsigt. Den nuværende lokalplan for området tillader opførelsen af flere bygninger både til bolig og erhvervsformål, samt giver tilladelse til forsøg og eksperimenter med permakultur og selvforsyning. Der er 900 m2 kursusejendom med 20 værelser. Have med hundrede forskellige frugttræer, nødder m.m.

Vi inviterer dig og andre til at være med til at bruge denne fantastiske mulighed, der har åbnet sig, til at realisere vores drøm, og måske også din drøm? om et bæredygtigt fællesskab med høj grad af selvforsyning, økologi, vedvarende energikilder, og kreative værksteder.

Permakultur handler om at opbygge levesteder som en integreret del af naturen. Permakultur kommer af Perm(anent) a(gri)kultur, og er den bevidste opbygning og opretholdelse af landbrugsmæssigt produktive økosystemer, som har samme diversitet, stabilitet og modstandskraft, som naturlige økosystemer har. Det er den harmoniske integration af landskab og mennesker, der forsyner dem med deres mad, energi, husly og opfylder alle materielle og ikke materielle behov på en bæredygtig måde.

Selvudvikling som proces, på mange forskellige måder, er en del af vores livsindstilling.

Bæredygtig økonomi er et mål – som at arbejde hen imod gældfrihed, og at skabe vedvarende lave leveomkostninger. Vi ønsker at være med til at lave sociale og bæredygtige tiltag i nærmiljøet i samarbejde med lignende steder lokalt, nationalt og globalt.

Vi er: Jens Randrup, 54 år. Arbejdserfaring inden for økologisk landbrug, psykiatri, undervisning, friluftsliv, psykoterapi og kropsterapi. Uddannet: Friluftsvejleder, psykomotorisk terapeut, meritlærer, NLP sundhedsspecialist, med meget mere.

Ida Bertelsen, 53 år. Underviser i fysik/kemi, biologi og geografi; strikdesigner, kunstner, med meget mere.

Er du interesseret så ring hellere før end senere:
Tlf mobil: Ida 5288 2454 Jens 60862202 Fastnet: 3218 4500

Klik her for at komme til facebook-invitationen