Formidling for LAND undervisere

karolinePå formidlingsworkshoppen d. 29. januar-1. februar 2015 blev der stillet skarpt på budbringere og modtagere. Hvem er vi som permakulturister, der vil sprede gode budskaber, og hvem er I som modtagere, der skal forstå og blive engageret? (Foto: Karoline Nolsø Aaen)

Karoline1

På ”Inspiratoriet” bliver du ramt af glæde. Det kommende LANDCenter på Samsø giver energi på alle niveauer.

Øjet fristes, sjælen varmes og håbet stråler, blandt selvforsyning af fødevarer fra skovhaven, strøm fra solcelleanlægget og indre styrke. (Foto: Karoline Nolsø Aaen)

Formidlingsworkshoppen på Samsø var broget, gribende og fornøjelig. Deltagerne tog fotos, skrev tekster og bidrog til en kommunikationsstrategi for permakultur i Danmark. Læs referat her.

DSC03885

LAND stederne blomstrer: De første vintergækker kiggede sejerssikkert frem på Samsøs  “Inspiratoriet” hvor 8  entusiastiske permafolk var samlet for at arbejde på at formidle de 5 nye presentations steder for permakultur, LAND centrene. (Foto: Jais Hammerlund).

Permakulturen viser tønderPermakulturen viser tænder: En gruppe permakulturister på Samsø hjælper og inspirerer hinanden i arbejdet med at gøre permakultur til allemandseje. Samsø har allerede et akkrediteret LAND center og flere LAND Starters er på vej. Et samarbejde med Samsø Energiakademi omkring lagring af kulstof er også i støbeskeen. (Foto: Cecil Rye Olsen)

candelaBesøg hos vores permanabo: Midt I arbejdet med at finde på gode kommunikationsformer for formidlingen af de nye steder for permakulturel fomidling, vidensdeling og læring – de såkaldte LAND centre – opdagede vi på en lille hyggelig gåtur at en af de nærmeste naboer var langt foran. Hos Jim og Lisbeth blev vi helt inspirerede af de mange permakultur kunstelementer og af de blomstrende permakultur projekter på øen. (Foto: Candela Vargas Poveda)

BirgitLAND-liv på Samsø: LAND er ramme, LAND er kim, LAND er rede for Permakulturens vækst! (foto: Annette Nielsen)

 

 

 

 

Vores vildeste urt, Brændenælden:

  • BrændenældeEr en af de sundeste urter
  • Den vokser vildt alle vegne
  • Den er gratis, du kan bare plukke løs
  • Den er sprængfyldt med vitaminer og mineraler
  • Den vokser stort set hele året
  • Den er en fantastisk gødningsplante
  • Den kræver ingen pasning (Foto: Hanne Stensvig)

IMAG0358

“Earthlings” (Foto: Cecil Rye Olsen).