WORKSHOP: BYG DIT EGET RAKETKOMFUR

Dato: lørdag 9. september 2017 - søndag 10. september 2017
Klokken: 09:00

Raket Komfuret er et brændefyret muret komfur, som anvender raketovns princippet (i dette tilfælde uden bageovn). Raketten er en underforbrændings ovn, som brænder så rent at der stort set ikke kommer synlig røg fra skorstenen. Den stærke varme løber nedenunder stegepladen og opvarmer denne til pandekager, spejlæg, bøffer – alt kan steges direkte på stegepladen. Gryder, potter og pander kan også placeres på pladen. Et komfur som er meget anvendelig til et udendørs køkken.

Køge Fællesjord bygger et dejligt udekøkken som kan tilberede de lokale produkter Raketkomfuret er en del af dette udekøkken. Weekenden efter er der workshop i bygning af en lerbageovn. (se invitation til dette)

Underviser: Flemming Abrahamsson, www.fornyetenergi.dk

Pris: 1.250 kr./weekend.  Dette er inklusiv frokost, te, kaffe og kage. Workshoppen har på forhånd 5 tilmeldte, så der er plads til 5-6 ekstra tilmeldinger. Du kan overnatte i telt på jorden eller i drivhuset. Vi kan evt. være behjælpelig med anden overnatning hos nogen af medlemmerne af Køge Fællesjord, hvis du har behov.

Kontakt os endelig for spørgsmål og tilmelding. fornyetenergi@fornyetenergi.dk

Adresse
Egøjevej 114 c
4600 Køge
Danmark

Indlæser kort...