Klokken: 14:00 - 17:00
Lær de grundlæggende teknikker i fermentering af grønsager, urter og umoden frugt. Vi følger ikke opskrifter. I stedet vil Søren støtte deltagerne i at finde deres egen vej i fermenteringens univers: Det er ligesom i kunstens verden muligt at udtrykke sig på mangfoldige måder med godt resultat. Sørens viden har rod i den sibiriske tradition for fermentering, og han har haft næsten alt på Naturplanteskolen i sine glas!!
Husk at tage:
– grøntsager med selv eller køb af de biodynamiske grøntsager i Naturplanteskolens gårdbutik.
– glas i forskellige størrelser (også små glas) samt kniv, skærebræt og skål (til at kramme grønsagerne i).
Pause med kaffe/te og kage er inkluderet i pris og tidsplan.
Pris & det praktiske:
Alle:
Kr. 250,00 pr. person, og din tilmelding er registeret, når du får en mail om at dit køb er gennemført.
Medlemmer af Naturplanteskolens Venner:
Kr. 200,00 pr. person. Skriv til os på spisdinhave@naturplanteskolen.dk for at få en rabatkode til arrangementet.
Deltagerantal:
6 – 16 betalende deltagere.
Sidste frist for tilmelding, betaling & aflysning:
3 dage før arrangementets start.
Hvis vi aflyser:
Betalingen for din deltagelse i arrangementet returneres snarest muligt, hvis Naturplanteskolen aflyser arrangementet.
Har du spørgsmål til arrangementet eller din tilmelding:
Kontakt Naturplanteskolen på spisdinhave@naturplanteskolen.dk.
Adresse
Stærkende-vej 117,
2640 Hedehusene
Danmark