Skovhavekursus på Orø

Dato: lørdag 10. juni 2017 - søndag 11. juni 2017
Klokken: Hele dagen

Start kl. 10.30 lørdag og slut kl. 15.30 søndag

med Candela Vargas og Cathrine Dolleris

Hvad er en Skovhave?
I en skovhave dyrkes nødder, frugt, grøntsager, urter, svampe og andre nyttige planter og dyr på en måde, som efterligner det naturlige økosystem. Gennem bevidst design og planlægning kan vi skabe smukke, forskelligartede og højtydende flerårige haver, som stort set er vedligeholdelsesfri.

 Design af en Skovhave
På dette to dages kursus vil vi fokusere på designet af Hestebedgård skovhave under hensyntagen til stedet og dets allerede eksisterende naturlige og menneskeskabte funktioner. Vi vil lære om udvikling af plantesammensætninger i naturen, de syv lag i en skovhave, teknikker til observering, kortlægning og udvikling af plantesammensætninger. Vi lærer om jordens liv og påvirkning på planter og dyr. Vi vil bruge designøvelser, arbejde praktisk i skovhaven og begynde at lære om spiselige, flerårige urter.

TILMELDING HER

Det med småt:

Der er inkluderet 4 måltider i prisen: Lørdag: frokost og aftensmad, Søndag: Morgenmad og frokost, samt kaffe/te/snacks.

Kurset koster 1300 kr. Hvis du gerne vil overnatte på Kattekærhus lørdag nat, koster det 1500 kr. Det er muligt at slå telt op.
Pladsen er sikret, når der er indbetalt 1300 eller 1500 kr på MobilePay: 20411586 eller Merkur bank: 8401 0001193384. Pladser tildeles efter først til mølle. Pladsen refunderes med 1000 kr inden 18. maj.

Kom forberedt med praktisk tøj til udendørs arbejde. Medbring gerne tegnegrej, notesbog og noget fra din egen have.

Adresse
Kattekærstrædet 8
Holbæk
Danmark

Indlæser kort...