Skovhave Permakulturworkshop

Dato: torsdag 26. marts 2020
Klokken: 16:00

LANDcenter Træstubben og Vesterbro Lokaludvalg inviterer til designworkshop,hvor du kan lære om permakultur og være med til at designe Træstubbens skovhave.
Ditte Kathrine Engelstoftegård, der er Certificeret Permakultur Designer og Diplomstuderende ved British Permaculture Association, underviser på workshoppen.

På designworkshoppen får du mulighed for at:

-Lære David Holmgreens designprincipper og forskellige designteknikker som fxinput/output analyse, bobledesign, zonedesign m.fl. at kende og bruge i praksis.

-Tegne dit eget Skovhavedesign til et specifikt område i tilknytning til Træstubben, hvor du bl.a lærer at observere og vurdere eksisterende beplantning, funktioner og brugergruppers behov.

-Få feedback fra underviser og medstuderende på dit/jeres designforslag og muligvis få medtaget dine ideer til udførelse på den opfølgende “Beplantningsworkshop” søndag d.26 april, hvor vi sammen gennemfører de bedste ideer fra Designkurset.

– Være med til Evalueringsworkshop (dato kommer senere)
De tre workshops i Træstubben, (Skovhaven Permakultur, Beplantningsworkshop og Evalueringsworkshop anbefales at tage samlet, men det er ikke et krav, bare mere lærerigt.)

Tilmelding
Kurset er gratis, og der er 12 pladser.
Tilmeld dig derfor kun, hvis du er helt sikker på din deltagelse. Tilmeld dig til: GK4C@kk.dk
Kurset afholdes: Torsdag d. 26. marts 2020 kl. 16-19
i Træstubben i Saxoparken, v. Saxogade 13

Adresse
Saxoparken, v. Saxogade 13
København
Danmark

Kort utilgængelig