Planteformering - Kursus på Naturplanteskolen

Planteformering – praktik og planter – hele kurset

Dato: søndag 9. februar 2020 - søndag 29. marts 2020
Klokken: 10:00 - 16:00

9. februar 2020, kl. 10-15 Introduktion. Deling af stauder. Såning af især stratificeringskrævende frø (flerårige grønsager)
8. marts 2020, kl. 10-15 Stiklingeformering af urter og buske.
29. marts 2020, kl. 10-16:
Del 1: Podning af frugttræer.
Del 2: Planterne i drivhuset gennemgås, inkl. gode råd om at fortsætte derhjemme, og deltagerne tager planter med hjem

Er du ambitiøs i haven og vil mestre planteformering til eget brug samt evt. til at sælge videre på markeder mv? Eller er du i gang med en skovhave hvor det giver mening at opformere bunddække og pode træer selv? På kurset gennemgår vi gamle og vigtige teknikker som deling af stauder, såning og stratificering af frø, podning af frugttræer samt stiklingeformering af urter og buske.

Tid og sted:
Hver session varer 3,5 timer, og indeholder 2,5 timer med oplæg og 1 time spørgsmål, inklusive pause med te/kaffe og medbragt mad.
Foregår på Naturplanteskolens faciliteter i Torslunde (samkørsel kan organiseres)

Underviser:
Havebogsforfatter Aiah Noack, der også er stifter og indehaver af Naturplanteskolen. Evt. med gæstelærere og med mulighed for udflugter

Kurset foregår i koldhus (u-opvarmet drivhus), dvs. vi kan lade deltagernes planter blive på stedet og se dem vokse fra gang til gang.

Hver session kan også tages individuelt, såfremt der er ledige pladser. Enkelt sessionerne udbydes fra januar.

Alle:
Kr. 1.400,00 pr. person som inkluderer undervisning, skriftlig kursusmateriale, te og kaffe til hver session, samt frø og planter til tidlig udplantning, og din tilmelding er registeret, når du får en mail om at dit køb er gennemført..

Adresse
Stærkendevej 177
2640 Hedehusene
Danmark

Kort utilgængelig