Permakultur Havebrugskursus om Skovhaven & Flerårige Grøntsager

Dato: lørdag 15. maj 2021 - søndag 16. maj 2021
Klokken: Hele dagen

Skovhaver er havebrug i tre dimensioner, hvor træer, buske og urter indgår i en integreret blandingskultur, der er kulstoflagrende, modstandsdygtige og regenererende.

Undervisere: Tycho Holcomb & Karoline Nolsø Aaen

På dette weekendkursus går vi i dybden med de vigtigste aspekter ved at dyrke afgrøder, grøntsager, frugt, bær og nødder i et designet, fuld-integreret økosystem, der efterligner den danske natur. Vi ser mange spændende flerårige grøntsager, kendte og ukendte frugt- og nøddetræer, samt smagfulde bærbuske i flere etablerede skovhaver.
Kurset giver et godt indblik i design af små og store skovhaver med optimal placering af planter, opbygning af jord og biologisk mangfoldighed og egner sig som inspiration og vidensgrundlag til de, der ønsker at omdanne græsplænen til et frodigt og spiseligt paradis.
 Pris: 1800kr
(1400kr for studerende/lav indkomst, 2300 kr firmapris).
Prisen er inkl. fuld økologisk, lækker vegetarisk kost, samt overnatning i eget telt (begrænset luksus…). Privat indkvartering kan arrangeres efter tilmelding.
Tilmeld dig her:

OBS: Bemærk at det ikke er muligt at medbringe børn eller kæledyr på kurset.Der er mulighed for at købe bogen PERMAKULTURHAVEN af Karoline Nolsø Aaen & Tycho Holcomb, og planter fra Myrrhis Planteskole efter kursets sidste dag kl. 15.30.

Adresse
Ravnen 4
Rønde
Danmark

Indlæser kort...