Naturplanteskolens åbningsdag

Dato: torsdag 13. april 2017
Klokken: 10:00 - 16:00

Naturplanteskolen inviterer til åbningsdag torsdag d. 13. april kl. 10-16. 

Her er en rigtig god mulighed for at lære stedet at kende!  Der vil være mad over bål, fællessang, rundvisning i andelsfrugthaven og salg af planter. Program kommer inden så længe på Naturplanteskolens hjemmeside.

Efter åbningsdagen vil naturplanteskolen have åbent 4 dage om ugen, torsdag til søndag, frem til november. Åbningstiderne er kl. 11-18 torsdag-fredag og kl. 11-15 i weekenden.

Om stedet
Naturplanteskolen som ligger ved Hedehusene nær København har næsten 400 spiselige planter, hvoraf mange af dem er flerårige. Flerårige spiselige planter er sunde, klimarobuste og giver et stort udbytte i forhold arbejdsindsatsen, de kræver, da man kan høste fra dem mange år i træk. Læs mere om sortimentet (her).

Aiah – ejer af Naturplantenskolen – med en salat af spiselige blomster.

Som andelshaver i Andelsfrugthaven bliver man tilbudt masser af læring og bliver en del af et netværk af haveentusiaster, der sammen passer og er inviteret til at udvikle haven.

Naturplanteskolen er desuden LAND-center og dermed en del af LAND-netværket, der handler handler om at demonstrere og skabe læringsmuligheder i forhold til praktisk permakultur. Læs mere om, hvordan permakultur er indtænkt på stedet her.

Adresse
Stærkendevej 177
Hedehusene
Danmark

Indlæser kort...