Min første spiselige have - et kursus ved Naturplanteskolen

Min første spiselige have

Dato: lørdag 8. februar 2020 - lørdag 4. april 2020
Klokken: 10:00 - 15:00

Kurset er tilrettelagt for dig, der skal til at begynde på dit haveliv og gerne vil være forberedt.

Der bliver omtalt både havelivet på altanen, i nyttehaven, i kolonihaven og i villahaven. Vi snakker om én- og flerårige planter, træer og buske, jord, gødning, vanding, sundhed og sygdomme, såning og forspiring, køb af planter og hvad man skal se efter, plantningsteknik og årstidsforskelle  og meget mere.

Kursusplan:
8. februar 2020, kl. 10-15: Introduktion og basisviden om plantedyrkning. Ambitioner og armbevægelser til første sæson i haven.
7. marts 2020 kl. 10-15: Dyrk jorden, så vil planterne trives af sig selv. Vand, gødning, kompost. God jord og dårlig jord. Vi sår de første frø.
4. april 2020, kl. 10-15 Begynderplanter. Indkøb af planter. Vi planter og sammensætter planter der er gode venner. Samt prikling af spirede frø.

Tid og sted:
Hver session varer 5 timer, og indeholder 4 timer med oplæg og 1 time spørgsmål, inklusive pause med te/kaffe og medbragt mad.
Foregår på Naturplanteskolen i Hedehusene (samkørsel kan organiseres)

Underviser:
Havebogsforfatter Aiah Noack, der også er stifter og indehaver af Naturplanteskolen.

Alle:
Kr. 1.050,00 pr. person som inkluderer undervisning, skriftlig kursusmateriale, te og kaffe til hver session, samt frø og planter til tidlig udplantning.

Adresse
Stærkendevej 177
2640 Hedehusene
Danmark

Kort utilgængelig