Min første spiselige have

Dato: lørdag 13. februar 2021 - lørdag 3. april 2021
Klokken: 10:00 - 15:00

Min første spiselige have, lørdage kl. 10.00 – 15.00

Introduktion til køkkenhave, blomster, bær og frugt i haven

  • Lørdag d. 13. februar Introduktion og basisviden om plantedyrkning. Ambitioner og ”armbevægelser” til første sæson i haven.
  • Lørdag d. 13. marts Dyrk jorden, så vil planterne trives af sig selv. Vand, gødning, kompost. God jord og dårlig jord. Vi sår de første frø.
  • Lørdag d. 3. april Begynderplanter. Indkøb af planter. Vi planter og sammensætter planter der er ”gode venner”. Samt prikling af spirede frø.

Kurset er tilrettelagt for dig, der skal til at begynde på dit haveliv og gerne vil være forberedt.

Der bliver omtalt både havelivet på altanen, i nyttehaven, i kolonihaven og i villahaven. Vi snakker om én- og flerårige planter, træer og buske, jord, gødning, vanding, sundhed og sygdomme, såning og forspiring, køb af planter og hvad man skal se efter, plantningsteknik og årstidsforskelle og meget mere.

Tid og sted:
Hver session varer 5 timer, og indeholder 4 timer med oplæg og 1 time spørgsmål, inklusive pause med te/kaffe og medbragt mad.

Underviser:
Havebogsforfatter, hortonom Aiah Noack.

Alle:
Kr. 1.600,00 pr. person som inkluderer undervisning, skriftligt kursusmateriale, te og kaffe til hver session, og din tilmelding er registeret, når du får en mail om at dit køb er gennemført.

Læs om kurset.

Køb billet

Gennemføres naturligvis med udgangspunkt i gældende coronaregler!

Adresse
Stærkendevej 177
2640 Hedehusene
Danmark

Kort utilgængelig