Lær i Økosamfund – LOKAL ØKONOMISK UDVIKLING

Dato: fredag 10. juni 2016 - søndag 12. juni 2016
Klokken: Hele dagen

10.-12. juni 2016 i økosamfundet Ananda Gaorii (Vig)
Lær konkrete handlemuligheder, der skaber rammer for virkelyst og jobskabelse. Mange har truffet valget og er flyttet i fællesskaber med lav miljøbelastning. Erfaringsdeling og viden om lokale valutaer, cirkulær økonomi og lokale udviklingsråd kan gøre fællesskaberne til centre for lokal udvikling. Hævdvundne andelsøkonomiske principper kan bruges til at inddrage interessenterne i jeres bio-region i udviklingen af lokale økonomier.

Tilmeld dig kurset her.
For yderligere oplysninger kontakt Dada Krsnasevananda, email krsnasevananda@gmail.com, tlf. 7188 1273 (english only). Hjemmeside: www.anandagaorii.dk

 

Kurset er en del af en kursusrække på fire kurser. Se de 3 andre kurser her.
Mange vil gerne leve mere bæredygtigt, men mangler inspiration og konkrete væ
rktøjer. Økosamfund kan give konkrete bud, som kan inspirere. De er fremtidslaboratorier, hvor der leves og udvikles metoder og uddannelser, der er brugbare i denne omstilling.

Kursusrækken henvender sig til dig, der gerne vil inspireres til en mere bæredygtig livsform. Det kan være, at du bor eller drømmer om at bo i et økosamfund eller at du gerne vil skabe bæredygtighed i dit lokalsamfund.Du kan her få konkrete erfaringer, viden og inspiration.

Kursusrækken bygger på bæredygtighedshjulets fire dimensioner: Økologi, Økonomi, Social og Verdensbillede, som kommer fra Gaia Education’s Ecovillage Design Education (EDE), en holistisk lev-og-lær uddannelse, der afholdes i økosamfund overalt på jorden.

Adresse
Holbækvej 56
4560 Vig
Danmark

Indlæser kort...