Lær i Økosamfund – DET LEVENDE FÆLLESKAB

Dato: fredag 15. april 2016 - søndag 17. april 2016
Klokken: Hele dagen

15.-17. april 2016 i økosamfundet Toustrup Mark (Østjylland)
Oplev Toustrup Mark – et af Danmarks ældste, fungerende kollektiver – “live” med fællesspisning, fællesmøde, arbejdslørdag, infomøde og rundvisning med Hej-gruppen. Krydret med saunagus, gang i musikken, historiefortælling og oplæg om organisation og beslutningsprocesser mv. af Johs på 78 år, der har boet her siden 1972, afsluttende med workshop søndag formiddag.

Tilmeld dig her.
For yderligere information kontakt Kristine Hoelgaard, email
kristinehoelgaard@gmail.com, tlf. 4111 3534. Bemærk specialpris*.
Hjemmeside: www.toustrupmark.dk.

Kurset er en del af en kursusrække på fire kurser. Se de 3 andre kurser her.
Mange vil gerne leve mere bæredygtigt, men mangler inspiration og konkrete værktøjer. Økosamfund kan give konkrete bud, som kan inspirere. De er fremtidslaboratorier, hvor der leves og udvikles metoder og uddannelser, der er brugbare i denne omstilling.

Kursusrækken henvender sig til dig, der gerne vil inspireres til en mere bæredygtig livsform. Det kan være, at du bor eller drømmer om at bo i et økosamfund eller at du gerne vil skabe bæredygtighed i dit lokalsamfund.Du kan her få konkrete erfaringer, viden og inspiration.

Kursusrækken bygger på bæredygtighedshjulets fire dimensioner: Økologi, Økonomi, Social og Verdensbillede, som kommer fra Gaia Education’s Ecovillage Design Education (EDE), en holistisk lev-og-lær uddannelse, der afholdes i økosamfund overalt på jorden.

Adresse
Lykkegårdsvej 352
8472 Sporup
Danmark

Indlæser kort...