Lær i Økosamfund – BÆREDYGTIGT LIVSSYN

Dato: fredag 2. september 2016 - søndag 4. september 2016
Klokken: Hele dagen

2.-4. september 2016 i økosamfundet Den Selvforsynende Landsby (Sydfyn)
Den Selvforsynende Landsby inviterer til kursus i bæredygtigt livssyn – et kursus, som bidrager med inspiration og handlekraft til vores alle sammens levede hverdag. På kurset kommer vi til at arbejde med et praktisk naturgenopretningsprojekt som udgangspunkt for observationer og samtaler om forbundethed, menneskets rolle i verden, vores ønske for livet på jorden og det bevidste fællesskabs styrke.

Tilmeld dig kurset her.
For yderligere information kontakt Karen Margrethe Jensen, email k@huset-jensen.dk, tlf. 2624 1512.
Hjemmeside: www.selvforsyning.dk

 

Kurset er en del af en kursusrække på fire kurser. Se de 3 andre kurser her.
Mange vil gerne leve mere bæredygtigt, men mangler inspiration og konkrete væ
rktøjer. Økosamfund kan give konkrete bud, som kan inspirere. De er fremtidslaboratorier, hvor der leves og udvikles metoder og uddannelser, der er brugbare i denne omstilling.

Kursusrækken henvender sig til dig, der gerne vil inspireres til en mere bæredygtig livsform. Det kan være, at du bor eller drømmer om at bo i et økosamfund eller at du gerne vil skabe bæredygtighed i dit lokalsamfund.Du kan her få konkrete erfaringer, viden og inspiration.

Kursusrækken bygger på bæredygtighedshjulets fire dimensioner: Økologi, Økonomi, Social og Verdensbillede, som kommer fra Gaia Education’s Ecovillage Design Education (EDE), en holistisk lev-og-lær uddannelse, der afholdes i økosamfund overalt på jorden.

Adresse
Højgårdsvej 27
5762 Vester Skerninge
Danmark

Indlæser kort...