Lær i Økosamfund – BÆREDYGTIGHED I FÆLLESKAB

Dato: fredag 20. maj 2016 - søndag 22. maj 2016
Klokken: Hele dagen

20.-22. maj, i økosamfundet Dyssekilde (Hundested)
Med udgangspunkt i udviklingen af en bæredygtig livstil for individer, fællesskaber og samfund, vil vi se de vigtigste elementer for at genskabe balancen med naturen. Vi vil se
løsninger, der bruges i Dyssekilde på forskellige områder (fødevarer, byggeri, energi, vand, genbrug, osv.) og hvordan et holistisk design kan sættes op. Praktisk arbejde, blandt andet med COB (ler-blanding) er en del af weekenden.

Tilmeld dig kurset her.
For yderligere information kontakt Matawan Baio, email matawanb@gmail.com, tlf. 2793 9353.
Hjemmeside: www.dyssekilde.dk

 

Kurset er en del af en kursusrække på fire kurser. Se de 3 andre kurser her.
Mange vil gerne leve mere bæredygtigt, men mangler inspiration og konkrete væ
rktøjer. Økosamfund kan give konkrete bud, som kan inspirere. De er fremtidslaboratorier, hvor der leves og udvikles metoder og uddannelser, der er brugbare i denne omstilling.

Kursusrækken henvender sig til dig, der gerne vil inspireres til en mere bæredygtig livsform. Det kan være, at du bor eller drømmer om at bo i et økosamfund eller at du gerne vil skabe bæredygtighed i dit lokalsamfund.Du kan her få konkrete erfaringer, viden og inspiration.

Kursusrækken bygger på bæredygtighedshjulets fire dimensioner: Økologi, Økonomi, Social og Verdensbillede, som kommer fra Gaia Education’s Ecovillage Design Education (EDE), en holistisk lev-og-lær uddannelse, der afholdes i økosamfund overalt på jorden.

Adresse
Solen 15
3390 Hundested
Danmark

Indlæser kort...