FUTURE CONVERSATIONS KOMMER TIL DANMARK I JANUAR 2021

Dato: søndag 17. januar 2021 - søndag 11. april 2021
Klokken: 19:00 - 21:00

DATO: søndag d. 17 januar til søndag d. 11 april 2021

KLOKKEN: 19.00 – 21.00

STED: online

En serie af 6 online samtaler spredt ud over 12 uger

Future Conversations er et online faciliteret forløb, udviklet i England, som handler om at skabe både personlig og fælles modstandskraft (resilience), som kan hjælpe os til at håndtere de lammende følelser, der rammer os, når vi fokuserer på verdens tilstand og klimaforandringerne. Hvordan kan vi møde de udfordringer, fremtiden vil bringe, på en mere konstruktiv måde?

I seneste nummer af Permakulturtidsskriftet skriver Mira og Esben om, hvordan angsten for klimakrisen kan handlingslamme os. Future Conversations byder på en fortroligt samtale-rum hvor der er plads til følelser af angst, smerte og melankoli – følelser som vi er nødt til at finde en ny måde at være med, for at kunne bevæge os videre. I samtaler om vores forbundethed til kloden, og alt det levende, kan nye fortællinger, motiver og planer spire. Samlet kan vi inspirere hinanden, lære fra hinanden og generere ideer der fanger fællesskabets interesse. Det skaber momentum og styrke til at handle og komme i gang med noget, der er brug for.

Facilitator af forløbet bliver dygtige Pamela Candea. Pam har været med til at udvikle Future Conversations med sine kolleger i The Surefoot Effect i England, og de trækker på mange års arbejde med Carbon Conversations (Rosemary Randall), The Work that Reconnects (Joanna Macy), og andre resiliens- og fællesskabsorienterede projekter og metoder.

Faciliteringen vil foregå på engelsk, men i gruppearbejder kan vi tale en blanding, hvis nogen har det bedre med at udtrykke sig på dansk.

Det samlede forløb koster 400 kr.

Vi arbejder på at sammensætte et hold af 8 – 12 spændende og indsigtsfulde deltagere, som sammen gennemgår og udvikler sig i forløbet. Pt er der 5 pladser tilbage, så skynd dig!! Er du forhindret i at deltage en enkelt gang, er det ikke afgørende.

 

Mødedatoer

1 2 3 4 5 6
17. januar 31. januar 21. februar 7. marts 21. marts 11. april

Vi – Krista og Frederikke – inviterer til denne serie, og er medværter.
Er du i tvivl om noget, er du meget velkomne til at kontakte os!

Frederikke Oldin 22444852
Krista Klijzing 27824112

Tilmelding er senest 10 december til kklijzing@gmail.com.

Adresse
-
-
Danmark

Kort utilgængelig