Klokken: 15:30 - 18:30
Flerårige grøntsager – allium og sommerens bladgrønt
Flerårige grøntsager tager udgangspunkt i både gamle og glemte nordiske køkkenurter og farverige madtraditioner fra andre himmelstrøg.
Med permakulturens interesse for bæredygtige, nemme og gennemtænkte dyrkningssystemer og spiselige afgrøder genopdager vi de flerårige grøntsager med potentiale for høst næste året rundt og et væld af smage, teksturer, farver, næringsstoffer.
I køkkenet skal man tænke nyt og måske mere kreativt for at bruge de nye grøntsager i det daglige men med lidt øvelse bliver det en spændende og endeløs rejse i sund, bæredygtig og plantebaseret kost
Instruktør:
Kurset instrueres af forfatter og planteskoleindehaver Aiah Noack, der netop i denne tid færdiggør hendes nye bog om emnet Flerårige grøntsager
Kursuspris:
Kr. 500,00 pr. person. Inklusive i kursusprisen er smagsprøver på flerårige grøntsager og smagsprøver på retter med flerårige grøntsager – BESTIL BILLET HER
Deltagerantal:
14 deltagere.
Adresse
Stærkendevej 177
2640 Hedehusene
Danmark