Economy, People and Planet 2016

Dato: lørdag 1. oktober 2016 - søndag 2. oktober 2016
Klokken: 09:00 - 15:00

I weekenden 1.-2. oktober afholder Omstilling Nu konferencen Economy, People & Planet 2016 – Embracing solutions for a viable transition. Konferencen foregår på CBS og er åben for alle med interesse i omstilling og bæredygtighed. Og du er inviteret med!

Economy, People & Planet afholdes ligesom de to tidligere år på Copenhagen Business School og er rettet mod studerende og andre med interesse i en bæredygtig økonomi.

Ved konferencen i 2015 satte vi fokus på hvilke omstillingsinitiativer, der allerede er i gang rundt omkring i verden. I forlængelse heraf er formålet med EPP2016 at få omstillingen ud i alle afkroge af økonomien – at få gjort den allemandseje. Hvis vi skal lykkes i at omstille vores økonomi til et bæredygtigt, levende og dynamisk samfund, skal alle være med. Vi har alle en rolle at spille: forskeren, den studerende, virksomhedslederen, den offentligt ansatte og den sociale iværksætter. Løsningerne findes allerede – nu handler det om at omfavne dem og gøre dem vores i hver vores hjørne af økonomien.

Konferencen vil dreje sig om 4 hovedtemaer: Basisindkomst, balance i arbejdslivet, bæredygtig udvikling i byen og biomimicry

Læs hele invitationen her: Invitation og beskrivelse

Adresse
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg
Danmark

Indlæser kort...