Årsmøde og generalforsamling 2017

Dato: fredag 3. marts 2017 - søndag 5. marts 2017
Klokken: Hele dagen

Nu skal der Fejres!

Permakultur Danmarks årsmøde 2017 finder sted den 3.-5. marts på Gammel Skæremøllegård i nærheden af Fredensborg. Så kan du sætte kryds i kalenderen lige med det samme!

generalforsamling-2016
Generalforsamling 2016 i forbindelse med folketræffet Det Fælles Bedste.

Som det ser ud nu kan vi se frem til en række spændende workshops omhandlende social permakultur, sociokrati, forskning, stærke frivillignetværk, undervisning i permakultur, foreningsudvikling, svampe, LAND-netværket, urtemedicin, sæbe og CO2-farming! Derudover bliver der plads til at byde spontant ind med workshops, open space, freeshop med tøj/ting/frøbytte, livemusik og generalforsamling med valg af ny bestyrelse lørdag kl. 14-16 mm.

Har du lyst til at være med til at sætte rammerne for Permakultur Danmarks fremtidige virke, så er det nu du kan stille op til bestyrelsen, som medlem eller suppleant. Send en mail om dine interesser og motivation for opstilling til post@permakultur-danmark.dk. Alle medlemmer med PDC (Permakultur Design Certifikat) kan stille op.

Deltag på årsmødet og mød permakulturister fra både Danmark og udlandet. Det er en fantastisk lejlighed til at udvide dit permakultur-netværk!

Følg linket her for tilmelding.
Er du interesseret i samkørsel, så benyt linket her.

De bedste hilsner

Bestyrelsen

Adresse
Rolandsvej 5
3480 Fredensborg
Danmark

Indlæser kort...