Efterårsrabat på medlemskab

Af Jens Hansen

Dette års andet nummer af Tidsskrift om Permakultur er udkommet. permakultur-forside-dansk-nr-16-2016Skriv til medlem@permakultur-danmark.dk, hvis ikke du modtager det!

Derudover skal det annonceres at: Fra 1/10 og år 2016 ud er der rabat på indmelding i Permakultur Danmark! Du modtager årets 2 aktuelle tidsskrifter med artikler, der bringer helt ny viden til permakulturbevægelsen og får mulighed for at deltage i og støtte foreningens aktiviteter.

Et husstandsmedlemskab for 2016 koster således 300 kr istedet for 350 kr, mens enkeltpersonsmedlemskab koster 190 kr i stedet for 240 kr.

Vi vil naturligvis gerne opfordre mange flere til at blive medlemmer af foreningen, så vi kan blive en stærkere stemme, og få flere midler til alle de fede aktiviteter vi har: LAND-centre, af hvilke der bliver flere og flere, udsending af permakulturalister på dannelsesrejser, samarbejder med andre grønne foreninger, såsom Det Fælles Bedste, og meget andet.

Så hvis du kender nogen der går og tænker på at blive medlem, men ikke kan beslutte sig, så er det nu der er den gode anledning!