Diplomholdere

I Danmark har vi 9 diplomholdere

Tony Andersen, Jesper Saxgren, Poul Erik Pedersen ( pt. ikke tilgængelig som mentor for diplomstuderende), Mira Illeris, Esben Schultz, Cathrine Dolleris, Tycho Holcomb og Karoline Nolsø Aaen, samt Petra Dall.

Diplomdesigns

Karoline Nolsø Aaen og Tycho Holcomb blev diplomeret i permakultur  d. 21. januar 2017 på Nordisk Træf (det årlige møde mellem de tre nordiske permakulturforeninger). Deres diplomarbejde blev vejledt af Tony Andersen (Danmark) og den eksterne vejleder Esbjörn Wandt (Sverige) samt opponent Helena von Bothmer (Sverige). Du kan se deres diplomdesign her:

Cathrine Dolleris akkrediterede til diplomholder i England i november 2014. Cathrine er uddannet diplomtutor i det engelske system 5.2 og tager diplomlærlinge i både det engelske og nordiske system. Du kan se hendes 10 designs her:

Strawbale house at Birkegårdens Haver
Public relations project
Seaweed mulch
Setting up a LAND project in Denmark
Permaculture teacher design
Flex oven design
Designing the Action Learning Pathway
Homestead design Kattehærhus
Forest garden design
Universal tea

Petra Dall tilsluttede sig det tyske diplom-system ved Permakultur-Akademie og bestod i 2016. Hun er uddannet socialarbejder og arbejder sammen med sin mand, Morten, som er håndværker og industriel designer og som er ved at tage et PDC.

Petras fokus og erfaring ligger indenfor følgende områder:
– medicinske urter, planter og roser (produkter som te, lægemidler og salver)
– permakulturdesign i en kombination af landskab og dekorativt gård-design (Vitsøhus, Ærø: besøgs- og paradishave med naturoplevelser)
– design med integration af dyr (produkter som uld, måtter og sæbe)
– undervisning og design af undervisning på basis af “permakultur-pædagogik”
– klangterapi og thetahealing

Velkommen til foreningen Permakultur Danmarks hjemmeside!