Det Fælles Bedste-uger!

Af Jens Hansen160x170 hvid banner DFB-page-001

Det Fælles Bedste (DFB) er det grønne Danmarks folketræf, hvor flere end 8 foreninger sammen lægger den fremtidige kurs for Danmark.
Vi skal spise, snakke, lytte, netværke og feste sammen i Hvalsø den 22.-24. april – og det er så vigtigt, at vi alle kommer!
Tilmeld dig her.

Tilmeldingsfristen til Det Fælles Bedste nærmer sig dog hastigt. Derfor holder vi de næste 3 uger Det Fælles Bedste-uger i Permakultur Danmark, for at minde hinanden på, at vi skal huske at melde os til, og forberede os til folketræffet. Der er gratis medlemskaber på højkant til de medlemmer der får tilmeldt mindst 5 andre medlemmer til Det Fælles Bedste. Skriv en mail til medlem@permakulturdanmark.dk med de 5 medlemmer du har fået tilmeldt.
Som inspiration til det bidrag hver deltager på Det Fælles Bedste skal lave, lægges indlæg om de workshops, forskellige permakulturister laver på folketræffet, op her på hjemmesiden de næste par dage. Send gerne en beskrivelse af dit bidrag til Det Fælles Bedste til medlem@permakulturdanmark.dk, så bliver det lagt op.

Permakultur Danmarks generalforsamling 2016 bliver afholdt på Det Fælles Bedste, her er det også vigtigt at alle møder op.

Jeg glæder mig til vi ses!