Det Fælles Bedste udfolder sig

Af Jens Hansen

Her, halvvejs igennem vores officielle De Fælles Bedste-uger, kommer der lige en update på hvordan opvarmningen til folketræffet skrider frem.
Formanden for Praktisk Økologi, Trine Krebs, har sendt et update ud om, hvordan arbejdet med at arrangere Det Fælles Bedste skrider frem. Teksten er i høj grad præget af formandens stil og indre ild, og inviterer til at hjælpe arrangeringsindsatsen på vej.

Derudover er et program over workshops, aktiviteter og boder på træffet blevet offentliggjort: https://permakultur-danmark.dk/da/3075-2/.

Kære alle i DET FÆLLES BEDSTE!

Vi har nu lavet en omsorgsgruppe i DET FÆLLES BEDSTE – det er dem, som laver te til revolutionen, kender du nogen, som godt kan lide at give omsorg, så bed dem melde sig til gruppen hos Christine Bille: post@christinebillenielsen.dk – vi mangler omsorgsperson til møde d. 25/2, 27/2 og 29/2. Gruppen består lige nu af 2 personer: Bille og Astrid – TAK for jer… vigtigt at vi bliver flere, så omsorgsgruppen ikke går hen selv og kommer til at mangle omsorg. GLÆDE
 
Vedhæftet er den komplette liste over tilmeldte workshops/aktiviteter og boder til DET FÆLLES BEDSTE – Det ser jo helt vildt fantastisk ud OG der er stadig lang vej til 250 workshops, 200 boder osv osv. SÅ kære alle, spørg dine yndlingsgrønne inspirations personer om de ikke FLUKS vil tilmelde sig. VI har brug for et bredt praktisk/filosofisk program, som viser omstillingens styrke i stort og småt i Danmark – dette er ikke for at bekymre dig om at vi ikke når i mål, det gør vi. Der er bare rigtig mange, som ikke får røwn med sig og får sig tilmeldt…”der er jo stadig 2 måneder til” men det hjælper ikke alle os frivillige, som skal have et kæmpestort program til at hænge sammen. FÅ FLERE MED. TAK og GLÆD jer over dem, vi har – syns personligt at det er kæmpeflot…

 

DU er vigtig og elsket og pislækker og vi kunne ikke gøre det her uden dig.
GLÆDE til vi ses derude! Verden er ved at ændre sig…og vi gør en FORSKEL…
JUHUUU
Med Venlig Hilsen
Formand for Landsforeningen Praktisk Økologi
Trine Krebs”
Lad os i Permakultur Danmark støtte op om hendes om opfordring til at hjælpe arrangementet på vej, og få tilmeldt os til træffet med workshops, aktiviteter, eller hjælpende hænder.
Skriv meget gerne om hvordan du vil bidrage til (eller bidrager til) træffet til: medlem@permakultur-danmark.dk
Husk også at du kan få medlemsskabet i 2017 gratis, hvis du får tilmeldt 5 andre medlemmer af Permakultur Danmark til arrangementet. Skriv til ovennævnte mail hvis du har kvalificeret dig.