Årsmøde på Samsø

Årsmøde 2014 på Samsø400 deltagere var med til det store fælles årsmøde på Samsø 4.-6.
april. Det blev en kæmpe succes, som vi tager op igen i 2016.

Årsmøde og Generalforsamling blev kombineret i Tranebjerg på Samsø. Fredag aften var et mekka for netværkere, der blev sat sammen på kryds og tværs af foreninger og samlet i landsdele. Der var forberedt en dialog omkring hvorhen vi skal med “Fælledskabet”, og hvordan vi kan bidrage til en bæredygtig udvikling.

Alle formændene for de seks grønne organisationer var på scenen – pånær Permakultur Danmark der jo ingen formand og dermed intet hierarki har og derfor havde to repræsentanter på scenen.

Trine Krebs opfordrede os alle til at være “trojanske mus” der ubønhørligt skulle gnave og parre sig og sprede sig med vores grønne bæredygtighedsbudskab. En opfordring som blev plantet dybt i frugtbar sort muld. Lad os alle gnave i forestillingerne om hvor vores samfund er på vej hen!

Søren Hermansen underholdt os om historien om hvordan Økologisk Samsø blev skabt. Ironi og forudfattede meninger røg i alle retninger og inkluderede solide smede, innovative ingeniører, hippier med mundkurv på og frygtelige københavnerjyder især. Hvis du får chancen for at høre Søren Hermansen tale, så tag den – det er god underholdning med guldkorn af glokal visdom.

Weekendens højdepunkter kan du finde mere om her på siden, blandt andet Generalforsamlingen, LAND akkrediteringer, LAND workshop. Læs også Organictodays dejlige beretning her.

Se billeder fra Årsmødet her…