Retningslinjer for PDC

Reglerne for PDC følger de internationale standarder, dvs. at der skal være en diplomholder som ansvarlig for PDC undervisningen.

I Nordisk Institut, som består af diplomholderne fra Danmark, Sverige og Norge, gælder følgende regler for Permakultur Design-Certifikatet (PDC’et):

  • Et  Permakultur Design-Certifikat-kursus (PDC-kursus), ved hvilket der udstedes PDC, skal følge de internationale retningslinjer for indholdet på et PDC-kursus, se mere her.
  • Permakultur Design-Certifikat udstedes kun af diplomholdere. Dette vil sige, at der enten skal være en diplomholder med under planlægningen, arrangeringen og afholdelsen af et kursus, eller at den ansvarlige for kurset har fået kursets indhold og opbygning godkendt hos en diplomholder. Se danske diplomholdere her.

Hvis der udstedes PDC’er på et kursus hvor kriterierne ikke er overholdt, bliver PDC’erne ikke anset for gyldige i alle de systemer som har samme kriterier som det Nordiske system. Nordisk Instituts kriterier er på højde med kriterierne i de fleste andre systemer, se nogle eksempler her:

Velkommen til foreningen Permakultur Danmarks hjemmeside!