Foreningens struktur

Foreningen består af en Modergruppe (eller bestyrelse), dattergrupper (arbejdsgrupper eller udvalg) og to slags medlemmer. Derudover er der tilknyttet en række lokale foreninger og LAND-centre.

Du kan her læse om Modergruppen, de forskellige dattergrupper samt deres respektive opgaver, mens du overvejer om en eller flere af grupperne lyder som noget for dig: Dattergrupper

Du kan også tage et kig i Handlingsplanen 2016-2017, der er ved at blive lavet. Her kan du se nogle af de mere konkrete opgaver, der skal laves i løbet af det næste års tid: Handlingsplan 2016-2017

På nuværende tidspunkt består dattergrupperne stort set kun af bestyrelsesmedlemmer, men på sigt vil de forhåbentlig også i høj grad blive drevet af andre medlemmer. Måske er én af dem dig? Det kan være du har kompetencer inden for IT, kommunikation, fundraising, PR eller noget helt femte – eller måske brænder du bare helt vildt for at få udbredt permakulturen i Danmark. Uanset hvad er du hjerteligt velkommen!

Skriv til aktiv@permakultur-danmark.dk, hvis du har spørgsmål eller allerede nu ved, at du gerne vil være med!