Diplomholdere

I Danmark har vi 9 diplomholdere

Tony Andersen, Jesper Saxgren, Poul Erik Pedersen, Mira Illeris, Esben Schultz, Cathrine Dolleris, Tycho Holcomb og Karoline Nolsø Aaen, samt Petra Dall.

Diplomdesigns

Karoline Nolsø Aaen og Tycho Holcomb blev diplomeret i permakultur  d. 21. januar 2017 på Nordisk Træf (det årlige møde mellem de tre nordiske permakulturforeninger). Deres diplomarbejde blev vejledt af Tony Andersen (Danmark) og den eksterne vejleder Esbjörn Wandt (Sverige) samt opponent Helena von Bothmer (Sverige). Du kan se deres diplomdesign her:

Cathrine Dolleris akkrediterede til diplomholder i England i november 2014. Cathrine er uddannet diplomtutor i det engelske system 5.2 og tager diplomlærlinge i både det engelske og nordiske system. Du kan se hendes 10 designs her:

Strawbale house at Birkegårdens Haver
Public relations project