Bliv frivillig

Som frivillig i Permakultur Danmark har du stor indflydelse og mulighed for at påvirke foreningens arbejde for at udbrede kendskabet til permakultur, både lokalt, nationalt og globalt.

LAND-projektet er et lysende eksempel på dette. Det gik fra idé til virkelighed, fordi et medlem lagde energi i at søge om midler til at realisere det!

Alt fra at  give permakultur tidsskriftet videre til naboen til at opstarte et netværk i dit lokalområde er værdifulde handlinger, for i det store og hele handler det om at sprede ringe i vandet, der med tiden vil brede sig og nå hinanden.

Kan du lide at bruge hovedet? Hjælp os med at:

• skrive, oversætte og korrekturlæse tekster til tidsskriftet
  • skrive fondsansøgninger
  • definere hvordan foreningen drives efter permakulturens etik og principper

Kan du lide at være kreativ? Hjælp os med at:

• designe noget der repræsenterer permakultur til at have med på stande (så vi ikke kun står med en folder og visitkort)
  • komme med idéer til projekter, arrangementer m.m.
  • udvikle hjemmesiden mht. struktur og indhold

Kan du lide at bruge hænderne? Hjælp os med at:

• stå i Permakultur Danmarks stand til f.eks. Botanisk Haves dag i København, Høstmarked hos Camilla Plum, Høstmarked på Naturplanteskolen o.a.
  • give en hånd med til diverse arrangementer

Kan du lide at snakke? Hjælp os med at:

• danne netværk i dit lokalområde ved f.eks. at fortælle om permakultur og give tidsskriftet videre
  • opstarte en permakulturforening/et netværk lokalt (se her)
  • tage imod nye frivillige, f.eks. skrive forklarende mails, drikke en kop te sammen, uddele veldefinerede velafgrænsede opgaver osv.
  • være foreningens repræsentant i grønne netværk
  • afholde workshops om permakultur

Skriv til aktiv@permakultur-danmark.dk hvis du vil være med til at gøre en forskel!