Foreningen

Permakultur Danmark er en medlemsstyret og medlemsbaseret forening med en bestyrelse bestående af Cathrine Dolleris, Arendse Marie Gulløv, Jens Hansen, Laura Vejen Barnkob, Charlotte Louise Langdon, Mette Brodersen og Ruben Hernandez Romero samt Kurt Holm og Dan Fisker som trofaste suppleanter. Bestyrelsen holder fysiske møder 3-4 gange om året og derudover onlinemøder efter behov. Alle medlemmer er velkomne til at deltage, send blot en anmodning til post@permakultur-danmark.dk. Referater af bestyrelsesmøder uploades efter hvert møde her: Referater af bestyrelsesmøder .

Foreningens vedtægter kan findes her: Vedtægter for foreningen

Foreningens forretningsorden kan findes her: Forretningsorden 2015-2018

Som medlem har du stor medindflydelse og mulighed for at påvirke foreningens arbejde for at fremme og udbrede kendskabet til permakultur. Læs mere under ‘Vær med‘ og meld dig ind her.

Du kan altid kontakte bestyrelsen via post@permakultur-danmark.dk. Vi glæder os til at byde dine ideer velkommen!

Nyvalgt bestyrelse på årsmødet 2017. Fra venstre øverst Laura, Charlotte Louise, Cathrine, Arendse, Jens og Ruben. Nederst fra venstre Kurt og Dan (Mette var ikke tilstede).

Permakultur Danmarks PIC-kode: 948295087