Foreningen

Permakultur Danmark er en medlemsstyret og medlemsbaseret forening med en bestyrelse bestående af (i alfabetisk orden) Anders Birkelund, Arendse Marie Gulløv, Cathrine Dolleris, Charlotte Lou Langdon,  Dorte Fløjgaard, Jens Hansen, Kurt Holm, Mette Brodersen og Ruben  Hernandez  Romero.  Bestyrelsen holder fysiske møder 3-4 gange om året og derudover onlinemøder efter behov. Alle medlemmer er velkomne til at deltage, send blot en anmodning til post@permakultur-danmark.dk. Referater af bestyrelsesmøder uploades efter hvert møde her: Referater af bestyrelsesmøder .

Permakultur Danmarks bestyrelse. Fra venste: Arendse, Ruben, Kurt, Mette, Dorte, Lou, Anders, Cathrine og Jens

Foreningens vedtægter kan findes her: Vedtægter for foreningen

Foreningens forretningsorden kan findes her: Forretningsorden 2015-2018

Som medlem har du stor medindflydelse og mulighed for at påvirke foreningens arbejde for at fremme og udbrede kendskabet til permakultur. Læs mere under ‘Vær med‘ og meld dig ind her.

Du kan altid kontakte bestyrelsen via post@permakultur-danmark.dk. Vi glæder os til at byde dine ideer velkommen!

Permakultur Danmarks CVR-nummer: 34420971
Permakultur Danmarks PIC-kode: 948295087

Indbetaling sker på:  Reg. nr.: 8401 Kontonr.: 1047697
Bank: Merkur Andelskasse.
IBAN: DK4684010001047697
SWIFT adresse/BIC : MEKUDK21
Donationer er velkomne!

Cathrine Dolleris

Jeg er geograf, og som sådan har jeg studeret sammenhænge mellem menneskets samfund og naturen. Jeg har arbejdet med forvaltning af naturressourcer og styrkelse af lokalsamfund i udviklingslande, herunder Vietnam, Nepal, Sydafrika og Laos.

Jeg er dedikeret til at bevare essentielle livbetingelser i naturen og i samfundet. Min interesse for permakulturens måde at gøre tingene på og tænke på verden blev vækket i Sydafrika i 2000.

Jeg underviser i PDC’er og udvikler løbende mine færdigheder som permakulturunderviser og diplom tutor i de engelske og nordiske diplom systemer. Jeg var en del af det europæiske permakulturlærerpartnerskab fra 2012-2014 som dansk koordinator. Jeg blev akkrediteret Diploma i Anvendt Permakultur gennem Permaculture Association Britain i 2014. Jeg har oprettet og koordinerer nu netværket LAND (Learning Activities Network and Demonstration) for permakultur demonstrationssteder i Danmark og hjælper med at etablere LAND i Norge, Sverige, Finland og Estland gennem NordPlus og Erasmus+ finansiering. Jeg fundraiser til permakultur efteruddannelse gennem Erasmus +.
Jeg har siddet i bestyrelsen for Permakultur Danmark siden 2012.