Foreningen

Permakultur Danmark er en medlemsstyret og medlemsbaseret forening med en bestyrelse bestående af Cathrine Dolleris, Kurt Holm, Morten Søfting,  Jens Hansen, Laura Barnkob og Dan Fisker – samt Candela Vargas, Arendse Gulløv og Grete Runnom Kristensen som trofaste suppleanter. Bestyrelsen holder fysiske møder 2-3 gange om året og derudover onlinemøder efter behov. Alle medlemmer er velkomne til at deltage, send blot en amnodning og dit skype navn til post@permakultur-danmark.dk. Referater af bestyrelsesmøder uploades her efter hvert møde: Referater af bestyrelsesmøder .

Foreningens vedtægter kan findes her: Vedtægter for foreningen

Foreningens forretningsorden kan findes her: Forretningsorden 2015-2018

Som medlem har du stor medindflydelse og mulighed for at påvirke foreningens arbejde for at fremme og udbrede kendskabet til permakultur.

Du kan altid kontakte bestyrelsen via post(at)permakultur-danmark.dk – Vi glæder os til at byde dine ideer velkommen!

IMG_1854
Bestyrelsen anno 2016. Det konstituerende møde holdes indenfor halvanden måneds tid. Mødet sker ansigt til ansigt, og alle interesserede medlemmer er velkomne til at deltage!

Foreningens PIC-kode: 948295087

5 tanker om "Foreningen"

1. Hej

Fedt at I arbejder for Naturen med Permakultur, det holder 🙂

Jeg har siddet og søgt lidt på permakultur generelt og fundet en international side, og da jeg så at danmark ikke er representeret vil jeg lige give jer det input at siden findes. Og håber I vil melde jeres forening til så vi kan få hele verden forbundet og arbejde sammen om dette smukke princip (permakultur)

Bedste hilsner.

Kh.

Casper

2. Det var da en super god ide9 Lene med mobilporto, se5 er man fri for alt den byettn penge hele tiden :)Flot liste du har lavet og fin med gode beskrivelser se5 man kan se hf8je og blomstringstidspunkt.

3. Hej, jeg vil gerne købe et gavekort til permakultur til min mor eller et husstands abonnement, vil I viser mig vej til hvor jeg finder dette?