Permakultur Århus

Permakultur Aarhus er dannet i sommeren 2015, og er et rigtig aktivt netværk. Nogle har travlt med at klargøre det grønne område Oasen til vinteren og  andre er godt i gang med at lægge planer for afholdelse af et Permakultur-Design-Kursus (PDC) som skal afholdes til foråret.

Permakultur Aarhus' foreningslokaler.
Permakultur Aarhus’ foreningslokaler.

Vi holder til på Institut for X, som ligger meget centralt i Aarhus – lige bag Godsbanen, Musikhuset og Scandinavian Center. Adressen er Skovgaardsgade 3-5, 8000 Aarhus C. Kom og vær med til et af vores mange løbende arrangementer og se, om foreningen er noget for dig eller find vores stand til en af de mange grønne arrangementer i Aarhus og få en snak. Du er mere end velkommen!

Arrangementer

Se Permakultur Aarhus’ kalender og modtag invitationer til vores arrangementer ved at give et ‘like’ til facebooksiden Permakultur Aarhus.

Praktisk onsdag: De fleste onsdage fra kl. 18-20 vil der være åbent i foreningslokalerne og gang i et af foreningens projekter.

Bestyrelsesmøder: Afholdes den første torsdag i hver måned og er åbne for alle medlemmer.

Fredagsbar: Afholdes ca. en gang om måneden, hvor man kan mødes i mere uforpligtende rammer.

Medlemskab

Har du lyst til at være medlem af Permakultur Aarhus? Som noget nyt kan du vælge et dobbeltmedlemskab, så du bliver medlem og får medlemsfordele i både Permakultur Aarhus og Permakultur Danmark.

Kontakt 

Har du spørgsmål eller andre relevante henvendelser til foreningen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Send en mail til runechrnielsen@hotmail.com  eller send en besked til os via facebooksiden Permakultur Aarhus.

Det kan også være relevant at melde sig ind i den offentlige facebookgruppe Permakultur i Aarhus, hvor permakultur-interesserede på Aarhus-egnen deler viden om permakultur og spørger hinanden til råds.

Vores projekter

Vores to kerneområder er formidling og udbredelse af viden om Permakultur og børn- og ungeområdet. Vi har blandt andet lavet bede og kompost-system til Børnehaven Børneslottet. Derud over er vi forvaltere af den offentlig skovhave Oasen.

OASEN: Oasen er en lille skjult skovhave i midtbyen. Alle er velkomne til at kigge forbi og nyde den grønne oase, der ligger gemt i det bakkede område på hjørnet af Skovgaardsgade og Sonnesgade. Fra Skovgaardsgade kan du følge stien gennem en lille port, hvor der står Baghaven.

Oasen blev etableret i 2015 af en gruppe unge med tilknytning til ungdomskulturhuset Domicilet og Institut for (X). Både Domicilet og Institut for (X) har hjulpet med etablering af byhaven.

Siden 2016 har Permakultur Aarhus lavet projekter på området, i øjeblikket arbejder vi på at etablere en spiselig skovhave.

14317458_10210639476725762_1669407086375354601_n

 

Velkommen til foreningen Permakultur Danmarks hjemmeside!