Årsmøde og Generalforsamling 2020

Dato: lørdag 29. februar 2020
Klokken: 10:00 - 17:00

Vi afholder Generalforsamling og Årsmøde på Globalhagen House i København.
29.02.2020 fra kl. 10 – 17

Det bliver gratis at deltage i generalforsamlingen og det bliver muligt at tilkøbe forplejning. Derfor kommer der en tilmeldingsskema her på hjemmesiden snart.

Det bliver en hel dags arrangement med mulighed for at møde rigtig mange permakultur-praktikere og være med til oplæg, debat og hygge samt vores årlig generalforsamling.

Under generalforsamling præsenterer vi årsberetning fra 2019, så du kan lære foreningen lidt bedre at kende, og finde ud af hvad vi har haft gang i, i løbet af året.

På generalforsamling bliver 2020’s bestyrelse valgt ind – så tænk over om du har lyst og nogle ekstra timer, som du vil gerne dedikere til udbredelsen af permakultur i danmark og internationalt.
Det kræver kun at man har PDC certifikat og at man er villig til at arbejde med sociokrati (det er styringsformen vi bruger i Permakultur Danmark. Vi kræver ikke at du i forvejen har viden om sociokrati da du kan lære det hen ad vejen)

Hvis du har et forslag til dagsorden som du vil gerne have behandlet, skal du indsende til bestyrelsen på bestyrelsen@permakultur-danmark.
Alle forslag skal være bestyrelsen i hænde seneste den. 25. januar 2020

Adresse
Fælledvej 12, indgang C
2200 København
Danmark

Kort utilgængelig