Det Europæiske Solidaritetskorps

Det Europæiske Solidaritetskorps – European Solidarity Corps

Det Europæiske Solidaritetskorps er et nyt EU-initiativ, der bringer unge sammen om at skabe et mere inkluderende samfund, støtte udsatte mennesker og løse samfundsmæssige udfordringer.

Det Europæiske Solidaritetskorps er inddelt i tre dele:

  • Volontørprojekter
  • Solidaritetsprojekter
  • Job og Praktikophold

Hvem kan søge?

Volontørprojekter under Det Europæiske Solidaritetskorps er for unge, som er mellem 18 og 30 år, og som har lovligt ophold eller statsborgerskab i et af EU’s medlemslande eller en række partnerlande.

Nongen gang er der også mulighed for dem der er over 30år. Spørg os direkte hvis du er interesseret i det.

 

Frivillige i Los Portales spansk økosamfund.

Solidaritetsprojekter kan kun foregå i Danmark og søges af en gruppe bestående af minimum 5 unge i alderen mellem 18 og 30 år, som har lovligt ophold eller statsborgerskab i et af EU’s medlemslande.

Job eller Praktikophold kan foregå i Danmark eller i et andet EU-medlemsland. Job og Praktikophold er for unge mellem 18 og 30 år, som har lovligt ophold eller statsborgerskab i et af EU’s medlemslande.

Hvis du er over 30år så er der også mulighed for dig en gang i mellem for at tage til et projekt for 1-2 ugers. Keep an eye on our offers!!

Det Europæiske Solidaritetskorps er også for organisationer, som ønsker at søge om tilskud til at modtage deltagere til volontørprojekter, solidaritetsprojekter eller job og praktikophold.

Hvorhen?

Volontørprojekter i Det Europæiske Solidaritetskorps foregår i et andet af EU’s medlemslande eller en række partnerlande.

Job og Praktikophold foregår i Danmark eller i et andet EU medlemsland.

Solidaritetsprojekter foregår i Danmark.

Solidaritetsprojekter og Job og Praktikophold er kun åbne for EU’s medlemslande.

https://ufm.dk/uddannelse/tilskud-til-udveksling-og-internationale-projekter/det-europaeiske-solidaritetskorps/det-europaeiske-solidaritetskorps

Læs videre omkring det i den EU hjemmeside:

https://europa.eu/youth/solidarity_en

Vi kan tilbyd 2-ugers programmer eller flere måneder til en økosamfund. Tjek vores tilbud og skriv til os hvis du har flere spørgsmål.

Du er også velkommen til at søge efter et projekt og spørge efter muligheder. Vi sender dig gerne til permakultur og økosamfund projekter.

Fejring i Los Portales økosamfund, Af Tine Engedal

Velkommen til foreningen Permakultur Danmarks hjemmeside!