Indmeldelse

Du bliver medlem af Permakultur Danmark ved at udfylde tilmeldingsformularen længere nede på denne side. Efter udfyldelsen vil du modtage en opkrævning for kontingent, som du så skal betale. Formularen indeholder følgende to tilbud:

Tilbud for nye medlemmer – sæt af de tidligere numre af Permakultur
Samlingen af Tidsskrifter om Permakultur er det mest omfattende litteratur om permakultur på dansk. Tidsskrifterne indeholder artikler af høj kvalitet, der gang på gang bringer helt ny viden om permakultur-løsninger til Danmark og samler en Nordisk permakultur-bevægelse.

Som nyt medlem kan du købe alle tidligere numre af tidsskriftet til reduceret pris: I alt 11 numre (nr. 1-5 er desværre udsolgt), til 390 kr inkl. forsendelse (normalpris 450kr), hele samlingen frem til og med 2016. Vælg det i indmeldingsformularen hvor du bliver spurgt!

LAND-kortet
Det anbefales at du vælger at komme på LAND-kortet! Kortet kan findes på denne side, højere oppe til højre. Kortet gør det nemt for os alle at finde frem til hinanden.
Et yderligere tilvalg er, om du har lyst til at modtage emailnotifikationer når der er nye artikler her på siden.

Meld dig ind her
Tryk på den ønskede medlemskabsform nedenfor, og tryk “Tilmeld” i den boks der åbner.

Efterårstilbud! Siden 2017 næsten er slut, fås nu medlemskab for både 2017 og 2018 til reduceret pris! Begge numre af Tidsskrift om Permakultur for 2017 er inkluderet i prisen, og modtages med det samme, og de to numre for 2018 er også inkluderet, og modtages efterhånden som de udkommer.
Enkeltpersonsmedlemskab fås for 360 kr for begge år (normalpris 480 kr), og husstandsmedlemskab fås for 470 kr for begge år (normalpris 700 kr).

Velkommen til foreningen Permakultur Danmarks hjemmeside!