Indmeldelse

Som medlem af Permakultur Danmark er du med til at støtte udbredelsen af permakultur, og du har mulighed for at påvirke udviklingen i den danske permakulturbevægelse – enten ved deltagelse i lokale permakulturprojekter eller ved at engagere dig direkte i Permakultur Danmarks arbejde (se evt. foreningens vedtægter, forretningsorden, referater mv. her og læs om aktiviteter samt hvordan du kan engagere dig).

Medlemskab inkluderer

  • Foreningens nyhedsbrev via mail (to-tre gange årligt)
  • To Tidsskrifter om Permakultur (udgives af Lev Bæredygtigt – læs tidligere artikler her) årligt – uanset hvornår på året du melder dig ind
  • Mulighed for at deltage i arrangementer, ekskursioner, bestyrelsesmøder, GF og andre begivenheder som vi afholder
  • Tilbud om billigere billetter til visse arrangementer
  • Tilbud på tidligere numre af Permakultur tidsskriftet.
  • Mulighed for at engagere dig som frivillig på lokalt, nationalt og internationalt plan
  • Mulighed for at stille op til bestyrelsen, hvis du har et certifikat i permakultur

Du bliver medlem af Permakultur Danmark ved at udfylde tilmeldingsformularen længere nede på denne side. Efter udfyldelsen vil du modtage en opkrævning for kontingent, som du så skal betale. Formularen indeholder følgende to tilbud:

Tilbud for nye medlemmer – sæt af de tidligere numre af Permakultur
Samlingen af Tidsskrifter om Permakultur er det mest omfattende litteratur om permakultur på dansk. Tidsskrifterne indeholder artikler af høj kvalitet, der gang på gang bringer helt ny viden om permakultur-løsninger til Danmark og samler en Nordisk permakultur-bevægelse.

Som nyt medlem kan du købe alle tidligere numre af tidsskriftet til reduceret pris: Du modtager alle tidligere numre på lager frem til og med 2017 i alt 12 stk.(nr. 1-6 +13 er desværre udsolgt) til en reduceret pris på 420 kr incl. forsendelse (normalpris 500kr). Vælg det i indmeldingsformularen hvor du bliver spurgt!

LAND-kortet
Det anbefales at du vælger at komme på LAND-kortet! Kortet kan findes på denne side i højre spalte. Kortet gør det nemt for os alle at finde frem til hinanden.
Et yderligere tilvalg er, om du har lyst til at modtage email-notifikationer når der er nye artikler her på siden.

Kontingent

Du skal vælge om du vil have enkeltpersonsmedlemskab eller husstandsmedlemskab. Med et husstandsmedlemskab bliver alle medlemmer af din husstand medlem af foreningen, og får mulighed for at deltage til foreningens arrangementer.
Efter indmeldelse indbetales kontingentet senest den 1. februar hvert år. 

Priser
Enkeltperson: 240 kr/ for resten af 2019, inklusiv årets to tidsskrifter
Husstand: 350 kr/år for resten af 2019, inklusiv årets to tidsskrifter

Meld dig ind her
Tryk på den ønskede medlemskabsform nedenfor, og tryk “Tilmeld” i den boks der åbner.

Velkommen til foreningen Permakultur Danmarks hjemmeside!