Bliv medlem

Som medlem af Permakultur Danmark er du med til at støtte udbredelsen af permakultur, og du har mulighed for at påvirke udviklingen i den danske permakulturbevægelse – enten ved deltagelse i lokale permakulturprojekter eller ved at engagere dig direkte i Permakultur Danmarks arbejde (se evt. foreningens vedtægter, forretningsorden, referater mv. her og læs om aktiviteter samt hvordan du kan engagere dig).

Medlemskab inkluderer

  • Foreningens nyhedsbrev via mail (to-tre gange årligt)
  • To Tidsskrifter om Permakultur (udgives af Lev Bæredygtigt – læs tidligere artikler her) årligt – uanset hvornår du melder dig ind
  • Mulighed for at deltage i arrangementer, ekskursioner, bestyrelsesmøder, GF og andre begivenheder som vi afholder
  • Tilbud om billigere billetter til visse arrangementer
  • Tilbud på tidligere numre af Permakultur tidsskriftet.
  • Mulighed for at engagere dig som frivillig på lokalt, nationalt og internationalt plan
    Mulighed for at stille op til bestyrelsen, hvis du har et certifikat i permakultur

Se hvordan du melder dig ind længere nede på siden og skriv gerne til os på post@permakultur-danmark.dk, hvis du har spørgsmål til medlemskabet. Vi glæder os til at høre fra dig!

Årlig kontingentbetaling

Efter indmeldelse indbetales kontingentet senest den 1. februar hvert år (der kommer en påmindelse på email forinden). Husk at skrive kontingent+dit fulde navn i overførslen.

Indbetaling sker på:  Reg. nr.: 8401 Kontonr.: 1047697

Bank: Merkur Andelskasse.
IBAN: DK4684010001047697
SWIFT adresse/BIC : MEKUDK21

Donationer er også velkomne!

Indmeldelse

Du kan blive medlem af Permakultur Danmark ved at udfylde tilmeldingsformularen længere ned på denne side. Efter udfyldelsen vil du modtage en opkrævning for kontingent, som du så skal betale.

Medlemsskabstyper
Først vælger du om du vil have enkeltpersonsmedlemskab eller husstandsmedlemskab. Med et husstandsmedlemskab bliver alle medlemmer af din husstand medlem af foreningen, og får mulighed for at deltage til foreningens arrangementer.

Priser
Enkeltperson: 240 kr/ for resten af 2017, inklusiv årets to tidsskrifter
Husstand: 350 kr/år for resten af 2017, inklusiv årets to tidsskrifter

I tilmeldingsformularen er der derudover følgende tilvalg:

LAND-kortet
Det anbefales at du vælger at komme på LAND-kortet! Kortet kan findes på denne side, højere oppe til højre. Kortet gør det nemt for os alle at finde frem til hinanden.
Et yderligere tilvalg er, om du har lyst til at modtage emailnotifikationer når der er nye artikler her på siden.

Tilbud for nye medlemmer – sæt af de tidligere numre af Permakultur

Samlingen af Tidsskrifter om Permakultur er det mest omfattende litteratur om permakultur på dansk. Tidsskrifterne indeholder artikler af høj kvalitet, der gang på gang bringer helt ny viden om permakultur-løsninger til Danmark og samler en Nordisk permakultur-bevægelse.

Vil du købe alle tidligere numre af tidsskriftet til reduceret pris? – altså alle numre frem til og med 2016, i alt 13 stk. (nr. 2, 3 og 5 er desværre udsolgt), til 460 kr inkl. forsendelse (normalpris 520kr). Vælg det i indmeldingsformularen hvor du bliver spurgt!

Meld dig ind her
Tryk på den ønskede medlemskabsform nedenfor, og tryk “Tilmeld” i den boks der åbner.

Velkommen til foreningen Permakultur Danmarks hjemmeside!