Bliv medlem

Indmeldelse – klik her

Som medlem af Permakultur Danmark er du med til at støtte udbredelsen af permakultur, og du har mulighed for at påvirke udviklingen i den danske permakulturbevægelse – enten ved deltagelse i lokale permakulturprojekter eller ved at engagere dig direkte i Permakultur Danmarks arbejde (se evt. foreningens vedtægter, forretningsorden, referater mv. her og læs om aktiviteter samt hvordan du kan engagere dig).

Efterårstilbud! Siden 2017 næsten er slut, fås nu medlemskab for både 2017 og 2018 til reduceret pris! Begge numre af Tidsskrift om Permakultur for 2017 er inkluderet i prisen, og modtages med det samme, og de to numre for 2018 er også inkluderet, og modtages efterhånden som de udkommer.
Enkeltpersonsmedlemskab fås for 360 kr for begge år (normalpris 480 kr), og husstandsmedlemskab fås for 470 kr for begge år (normalpris 700 kr). Find indmeldelsesformularen på indmeldelsessiden.

Medlemskab inkluderer

  • Foreningens nyhedsbrev via mail (to-tre gange årligt)
  • To Tidsskrifter om Permakultur (udgives af Lev Bæredygtigt – læs tidligere artikler her) årligt – uanset hvornår du melder dig ind
  • Mulighed for at deltage i arrangementer, ekskursioner, bestyrelsesmøder, GF og andre begivenheder som vi afholder
  • Tilbud om billigere billetter til visse arrangementer
  • Tilbud på tidligere numre af Permakultur tidsskriftet.
  • Mulighed for at engagere dig som frivillig på lokalt, nationalt og internationalt plan
    Mulighed for at stille op til bestyrelsen, hvis du har et certifikat i permakultur

Du melder dig ind på siden Indmeldelse. Skriv gerne til os på medlem@permakultur-danmark.dk, hvis du har spørgsmål til medlemskabet. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontingent

Du skal vælge om du vil have enkeltpersonsmedlemskab eller husstandsmedlemskab. Med et husstandsmedlemskab bliver alle medlemmer af din husstand medlem af foreningen, og får mulighed for at deltage til foreningens arrangementer.
Efter indmeldelse indbetales kontingentet senest den 1. februar hvert år. 

Priser
Enkeltperson: 240 kr/ for resten af 2017, inklusiv årets to tidsskrifter
Husstand: 350 kr/år for resten af 2017, inklusiv årets to tidsskrifter

Indmeldelse – klik her

Velkommen til foreningen Permakultur Danmarks hjemmeside!